Сомбор 2019

План надзора одељења у Сомбору за период 23.12.-27.12. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 16.12.-20.12. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 09.12.-13.12. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 02.12.-06.12. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 25.11.-29.11. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 18.11.-22.11. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 11.11.-15.11. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 04.11.-08.11. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 28.10.-01.11. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 21.10.-25.10. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 14.10.-18.10. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 07.10.-11.10. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 30.09.-04.10. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 23.09.-27.09. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 16.09.-20.09. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 09.09.-13.09. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 02.09.-06.09. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 26.08.-30.08. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 19.08.-23.08. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 12.08.-16.08. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 05.08.-09.08. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 29.07.-02.08. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 22.07.-26.07. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 15.07.-19.07. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 08.07.-12.07. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 01.07.-05.07. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 24.06.-28.06. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 17.06.-21.06. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 10.06.-14.06. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 03.06.-07.06. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 27.05.-31.05. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 20.05.-24.05. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 13.05.-17.05. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 06.05.-10.05. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 29.04.-03.05. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 22.04.-26.04. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 15.04.-19.04. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 08.04.-12.04. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 01.04.-05.04. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 25.03.-29.03. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 18.03.-22.03. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 11.03.-15.03. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 04.03.-08.03. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 25.02.-01.03. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 18.02.-22.02. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 11.02.-15.02. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 04.02.-08.02. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 28.01.-01.02. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 21.01.-25.01. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 14.01.-18.01. 2019.
План надзора одељења у Сомбору за период 07.01.-11.01. 2019.